Opleidingen

Specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf – live in Kasteel De Vanenburg te Putten

De specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf wordt verzorgd door experts op dit vakgebied en duurt in totaal zes dagen, verspreid over een periode van een aantal maanden. In deze opleiding wordt mediation bij de meest voorkomende conflicten in familiebedrijven behandeld. Daarbij wordt rekening gehouden met het bijbehorende systeem van de familie. De opleiding bevat een goede verhouding tussen theorie en praktijk en biedt veel ruimte voor interactie. De opleiding is bedoeld als specialisatieopleiding voor MfN, ADR of IMI gecertificeerde mediators maar ook voor advocaten, notarissen, fiscalisten, accountants, rentmeesters en familieleden in een familiebedrijf.

De eerste specialisatieopleiding is in het voorjaar van 2021 van start gegaan. Deze opleiding was vrijwel direct volgeboekt. Ook de tweede opleiding was een succes. De volgende specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf start in april 2024 en vindt plaats op de volgende data: 22 april, 25 april, 21 mei, 30 mei, 10 juni en 17 juni. Klik hier voor de link naar de brochure van de opleiding.

De kosten voor de opleiding bedragen 4.995 (ex BTW). Bij gelijktijdige inschrijving met een collega van dezelfde organisatie geldt een korting van 15%. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@acbmediation.nl of 020-2148947.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?