Opleidingen

Specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf – live in Kasteel De Vanenburg te Putten

De specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf wordt verzorgd door experts op dit vakgebied en duurt in totaal zes dagen, verspreid over een periode van een aantal maanden. In deze opleiding wordt mediation bij de meest voorkomende conflicten in familiebedrijven behandeld. Daarbij wordt rekening gehouden met het bijbehorende systeem van de familie. De opleiding bevat een goede verhouding tussen theorie en praktijk en biedt veel ruimte voor interactie. De opleiding is bedoeld als specialisatieopleiding voor MfN, ADR of IMI gecertificeerde mediators maar ook voor advocaten, notarissen, fiscalisten, accountants, rentmeesters en familieleden in een familiebedrijf.

De eerste specialisatieopleiding is op 25 mei 2021 van start gegaan. Deze opleiding was vrijwel direct volgeboekt. Wegens succes start op 2 november 2021 de volgende specialisatieopleiding Mediation in de context van het familiebedrijf. Klik hier voor de brochure van de opleiding. De link voor inschrijving treft u hier aan.

De kosten voor de opleiding bedragen 4.995 (ex BTW). Bij inschrijving voor 21 september 2021 geldt een vroegboekkorting van € 300. U betaalt dan € 4.665 (ex BTW). Bij gelijktijdige inschrijving met een collega voor 21 september 2021 geldt een korting van 15% per persoon. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@acbmediation.nl of 020-2148947.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?